SESSIONER

Individuelle Sessioner og Supervision

Gennem en individuel session med Eve får du kontakt med din essens. Herfra støttes du ind i dybere indsigt og heling. Gennem den intuitive klarhed tilbydes "vejledning" til fortsat bevægelse igennem din problemstilling.

Supervision og individuel session

Supervison henvender sig til dig der, som psykolog, terapeut eller mindfulness underviser, ønsker støtte til at kunne møde op helt og helende i forhold til de mennesker, du arbejder med. At være til rådighed i den fuldstændige åbenhed, der giver klienten/kursisten mulighed for at hele sig selv. I en supervision kan vi bevæge os både spirituelt og fagligt.

Individuel session kan tage udgangspunkt i et generelt ønske om at leve dit liv med autencitet, klarhed og kærlighed, men det kan også være et konkret problem f.eks.:

Krise, tab og sorg
Interpersonelle problemer, parforhold og familie
Meningsløshed eller mangel på retning
Stress
Udbrændthed, nedtrykthed eller angst
Belastende tankeaktivitet og søvnbesvær
Helbredsproblemer

I den individuelle session har du mulighed for at undersøge et vanskeligt tema i et rum af kærlighed og nærvær, hvor det ikke handler om at dømme og lave om. Kun gennem accept og tillid kan en blokering åbne sig og vise vej til de bagvedliggende essentielle ressourcer, der er afgørende for heling og forandring.
Jeg inviterer ind i et rum hvor vi sammen åbner til dit virkelige jeg, der hvor ressourcerne er, og dér genfinder den klarhed, styrke og tillid der er nødvendig for at uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger transformeres.
Samtidigt bliver du stabiliseret i kroppen og efterfølgende får du -
med baggrund i sessionen - redskaber/øvelser med hjem til at konsolidere din nye retning.

Hvordan foregår det?

Sessionen kombinerer mindfulness baseret samtale, meditation, fordybelse, og afbalancering. Dette bringer healing og øget indsigt, ro og afklaring omkring din retning.

Det er vigtigt at afsætte tid til afslapning efter en session, så hele systemet kan få tid til at fordøje og integrere processen. Da sessionerne foregår i Hornbæk, giver det en fin mulighed for efterfølgende gåtur i skoven eller ved havet.
Online session er også muligt.
En session varer ca. 1 time og koster 1300 kr

Skriv til eve@mindfullife.dk for at aftale tidspunkt.