Love Heals

I den dybe kærlighed sanses den grundlæggende forbundethed. Når vi identificerer os med dette, tager selvregulering over. Tilbagevenden til helheden er på en gang helbredende og sensuel.
Hvor og hvornår
Astrologihuset, København
27. oktober kl 18.30-21.30
Pris:
450 kr
Tilmeld dig ->

Fra den dybe kærlighed opstår heling i krop og sind. Du behøver blot at møde op og modtage. Lade dig overraske.

Gennem meditativ praksis kan vi opdage mønstre og overbevisninger, der forhindrer vores frihed. Men ofte overser vi grundlæggende mønstre. Dels fordi vi er kommet til at identificere os med dem, dels fordi de –uanset hvor uhensigtsmæssige de er, tilbyder et fodfæste.
Derfor kan vi på trods af årelang meditations praksis, opleve en form for fastlåsthed.
At give slip på fodfæstet udløser et hul. Det føles som fravær, som tomhed.

Gennem accept af tomheden falder vi gennem den og ind i vores grundlæggende eksistens, som er kærlighed. En kærlighed der på en gang er personlig og upersonlig fordi den omfatter alt og alle. Den er blid og sødmefyldt. Som et sart lys.

Denne aften vil vi lade kærligheden gøre arbejdet. Energierne er intense for øjeblikket og intentionen kan sammen med et åbent hjerte trænge gennem fastlåsthed og tomhed.
Kærligheden kalder det indre lys til at trænge gennem.
Herfra er der renselse og dannelse af et nyt og anderledes fodfæste.
Såvel for os selv som for kloden.

Lokation

Astrologihuset, Teglværksgade 37, 2100 København 

Mød dine undervisere

Eve Bengta Lorenzen
Et livs erfaring med meditation og fortabelse, med kærlighed, med ydmygelse, med ensomhed og forbundethed, med sorg og med glæde, har kaldt mig til at være til rådighed for dig, der ønsker frisættelse og følgeskab i det eventyr, der er forbundet med at ankomme til din sande natur. Læs mere om min faglige baggrund her: https://www.mindfullife.dk/teamet-bag/eve-bengta-lorenzen

Prisen inkluderer

Pris:
450 kr
Tilmeld dig ->