Mindfulness som smertelindring

Gratis webinar hos Ulykkespatientforeningen
Hvor og hvornår
Zoom
25. oktober kl 14-15

Om retræten

Traumer og smerter får ofte en ubevidst og uønsket førerposition i vores liv. Det er naturligt nok noget, vi gerne vil af med, men den mere eller mindre ubevidste modstand opbygger en opspænding, som ikke kun begrænser vores livskraft og livsglæde, men som også forøger smerterne.

Vi kan ikke bare beslutte os for at acceptere eller at ”være med smerten”, for den beslutning bliver ofte en anstrengelse. Vi føler, at vi skal tage os sammen, og det er det modsatte, der er brug for, når vi er udtrættede af smerter og traumer.

Smerter og stress afføder nemlig utryghed. Derfor har kroppen og nervesystemet først og fremmest brug for at erfare tryghed for at kunne regulere sig. Det er gennem uanstrengtheden, at vi kan møde udfordringerne fra en tryg base.

Den meditative tilgang tilbyder ikke kun heling. Den giver også ro, reducerer inflammation og styrker immunforsvaret. Meditationen skaber den nødvendige rummelighed i forhold til smerten. Herfra kan både kroppen og sindet begynde at regulere sig og at restituere.

Vi optager webinaret, så alle der har tilmeldt sig, får tilsendt optagelsen efterfølgende.

Mød dine undervisere

Eve Bengta Lorenzen
Meditationslærer, MBSR og Self-Compassion Instruktør- og supervisor, forfatter, forskningsunderviser, sproglærer, krops- og ernæringsterapeut.

Prisen inkluderer