Klassisk Stilheds–Retræte på levende Kloster

På dette klassiske Stilheds Retreat udvikles og fordybes din mindfulness praksis, så kvaliteter af rent nærvær træder tydeligere frem. Du opdager vejen til indre frihed og glæde. Det hellige bjerg, dalen, klosteret og roen kalder dig hjem til dig selv. Her erfarer du fredfyldthed.
Hvor og hvornår
Mallorca
7 – 13 oktober, 2024
Pris:
8.850
kr
Fra 1. februar 2024: 9.350 DKK
Tilmeld dig ->

Om retreatet

Et Mindfulness Stilheds Retreat er en invitation til et sjældent møde med sig selv og andre. Et møde hvor indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.

Dette bliver muligt, da en særlig form for tryghed, fred og frihed kan opstå, når vi får mulighed for at give slip på hverdagen. Ikke bare på dens pligter og gøremål i almindelig forstand, men også på de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med at samtale og interagere med andre.

Ikke desto mindre, kan der på et stilheds retreat opstå dybe følelser af fællesskab, selv med mennesker som vi ikke kender og som vi ikke lærer at kende i gennem de sædvanlige interaktioner og historier som vi bevidst eller ubevidst fortæller om os selv og vort liv.

Et fællesskab som paradoksalt nok opstår, når vi kommer helt til stedet i mødet med os selv og mere klart erfarer hvad det vil sige, at være i live, øjeblik for øjeblik. En klar erfaring, båret af mindfulness, der spontant giver anledning til dyb fred, forståelse og medfølelse med sig selv og andre. Dybe indre kvaliteter udvikles og forankres så de i højere grad er til rådighed for os i hverdagen.

Retreatet foregår overvejende i stilhed, men med guidning i formel mindfulness praksis. Foruden siddende mindfulness meditation, også mindful yoga, gående meditation, loving-kindness, og andre meditative praksisser, der forankrer vores væren i både mildhed og vågenhed. I løbet af dagene vil der være tid på egen hånd samt mulighed for personlig meditations-vejledning.

“turn your eyes inward
and look at yourself,
in silence.

don’t talk about this and that;

let him show you everything,
shining as one…
in silence.”

Rumi

Stedet og omgivelserne
Rammerne om vores stilhedsretreat i 2024 bliver igen helt optimale for mindfulness meditation, rehabilitering og fordybelse. Vi vender nemlig tilbage til det levende kloster med den dybe ro i klostergården og i de naturskønne omgivelser på bjergsiden på Mallorca. Tæt på hvor du måske har været med på The Power of Mindfulness, men i det lille nærliggende kloster hvor kun vi og nogle få præster / munke bor. Kun en lille halv times kørsel fra lufthavnen  i Palma. Da vi starter om mandagen, kunne du  måske lægge ud med en weekend i Palma eller i en lille nærliggende bugt. Det var for flere en dejlig optakt til retræten i 2022.

Du kan høre mere om stilheden og livet i det lille kloster her.

Mød dine undervisere

Eve Bengta Lorenzen
Meditationslærer, MBSR og Self-Compassion Instruktør- og supervisor, forfatter, forskningsunderviser, krops- og ernæringsterapeut
Robert J. Jørgensen
Robert har en baggrund som autoriseret psykolog & HD; Han er endvidere ingeniør, MBSR-instruktør og yogalærer.

Prisen inkluderer

Dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning i enkeltværelse. Hvis du er svagt stillet økonomisk, så ring og tal med os om muligheden for rabat. Fly bookes individuelt, men Mindfullife er behjælpelig med information omkring forbindelser og transfer.

Forplejningen består af kærligt tilberedte, vegetariske måltider. Klosteret dyrker grøntsagerne økologisk.

Pris:
8.850
DKK
Fra 1. februar 2024: 9.350 DKK
Tilmeld dig ->