Stille retræte på klosteret på det hellige bjerg

På dette smukke stilheds retreat inviteres du ind i åndelig opvågnen. Overgivelsen til essensen og kærligheden åbner til indre frihed og glæde. Det hellige bjerg, dalen, klosteret og roen kalder dig hjem.
Hvor og hvornår
Mallorca
7 – 13 oktober, 2024
Pris:
9.300 kr i delt værelse
10.300 kr i single værelse
Tilmeld dig ->

“Turn your eyes inward
and look at yourself,
in silence.
Don’t talk about this and that;
let him show you everything,
shining as one…
in silence.”
Rumi

Retreatet er en invitation til opvågnen gennem et dybere møde med dig selv og andre. Et møde hvor indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.

En særlig form for tryghed, fred og frihed kan opstå, når vi slipper hverdagens gøremål og de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med at samtale og interagere med andre.

På et stilhedsretreat kan der i dette slip opstå dybe følelser af fællesskab, også med mennesker som vi ikke kender og som vi ikke lærer at kende gennem de sædvanlige interaktioner og historier som vi fortæller om os selv og vort liv.

Et fællesskab som opstår, når vi møder os selv helt og mere klart erfarer, hvad det vil sige, at være i live. En klar erfaring, der spontant giver anledning til fred, forståelse og medfølelse med sig selv og andre. Dybe indre kvaliteter udvikles og forankres så de i højere grad er til rådighed for os i hverdagen.

Retreatet foregår overvejende i stilhed. Det smukke meditationsrum læner sig solidt ind i klippevæggen og åbner sig blødt ud mod den modtagende dal. Stilheden, nærværet og kærlighedens kraft vil støtte den åndelige opvågnen. Ligeledes vil der være støtte til processen gennem meditative guidninger. Guidningerne kanaliseres gennem den kohærens, der udfolder sig mellem gruppebevidstheden og den større bevidsthed. Der vil være tidspunkter med mindful movement og gående meditationer.

Alt i retreatet, peger ind på en dybere virkelighed, og på vejen til at hvile ind i ubetinget tillid, åbenhed, lytten og hengivelse til denne dybere virkelighed.I sagens natur kan der også vækkes skygge stof, traumatisk stof og personlige temaer. Vi går ikke ind i et terapeutisk rum. I stedet lader vi alt være holdt i et rum af kærlighed. Et rum hvor der er plads til at mærke, velkomme og lade bevæge hvad end, der måtte komme op.Alt holdes i rum af kærlighed, af det guddommelige nærvær.Mellem sessionerne er der god tid til vandreture, hvile eller til at sidde i kirken eller på en klippeafsats. Nærværet og roen i klosteret og på bjerget bidrager til en naturlig integration og dermed organisk transformation.

"Fra hjertet skal der rinde en strøm af levende vand" (Johannes 7:38)


NB: Retreatet kræver meditations erfaring og personlig modenhed. I ansøgningen om deltagelse bedes du kort beskrive din baggrund og erfaring.

Da det er et levende kloster, vi bor på, indgår vi på skift i klosterets arbejdsmeditationer ved at tage del i opvask og borddækning.

Stedet og omgivelserne
Rammerne om vores stilhedsretreat i 2024 er helt optimale. Vi vender nemlig tilbage til det lille kloster med den dybe ro i klostergården og i de naturskønne omgivelser på bjergsiden på Mallorca. Tæt på hvor du måske har været med på The Power of Mindfulness, men i det lille nærliggende kloster hvor kun vi og nogle få præster / munke bor. Kun en lille halv times kørsel fra lufthavnen  i Palma. Da vi starter mandag eftermiddag, er der mulighed for at lægge ud med en weekend i Palma eller i en lille nærliggende bugt. Det var for flere en dejlig optakt til retræten i 2022.
Da ikke alle klosterets værelser har eget bad, bliver værelser med bad tildelt efter først til mølle princippet.

Du kan høre mere om stilheden og livet i det lille kloster her.

Mød dine undervisere

Eve Bengta Lorenzen
Et livs erfaring med meditation og fortabelse, med kærlighed, med ydmygelse, med ensomhed og forbundethed, med sorg og med glæde, har kaldt mig til at være til rådighed for dig, der ønsker frisættelse og følgeskab i det eventyr, der er forbundet med at ankomme til din sande natur. Læs mere om min faglige baggrund her: https://www.mindfullife.dk/teamet-bag/eve-bengta-lorenzen
Benedict Haugland
Jeg elsker og har tabt mig selv til det levende virkelige, til livet selv. Min dybeste glæde og inderligste invitation her i menneskeform, er mødet og delingen i dette ufattelige. Den dybe hjertets dans, overgivelsen og hengivelsen der afklæder og viser ind i kærligheden og kraften dybere end alt andet. Læs her om mit virke: https://benthaugland.dk/

Prisen inkluderer

Prisen dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning. Fly bookes individuelt, men Mindfullife er behjælpelig med information omkring forbindelser og transfer. Du modtager mail med praktiske oplysninger, program og samrejsemuligheder.

Forplejningen består af kærligt tilberedte, vegetariske måltider. Klosteret dyrker grøntsagerne økologisk. Der er fri adgang til rent vand, te, kaffe.

Pris:
9.300 kr i delt værelse
10.300 kr i single værelse
Tilmeld dig ->