En forårsdag i stilhed - By retræte

Du behøver ikke, at rejse langt væk for at finde stilheden og dit eget nærvær. Tag på et lille mindfulness retreat i København
Hvor og hvornår
København
21 april 2024
Pris:
1275
Studerende og pensionister: 875 DKK
Tilmeld dig ->

Du behøver ikke, at rejse langt væk for at finde stilheden og dit eget nærvær.

Tag på et lille mindfulness retreat, og en dags stilhed, lige midt i byen.

Stilheden ‘bæres’ dagen igennem af guided mindfulness meditation og blid yoga, og foregår i SALIG´s dejlige lokaler på Østerbro.

Ankomst foregår i stilhed. Kom gerne i god tid så du har tid til at finde dig tilrette. Du kan medbringe madpakke eller spise frokost på en af de nærliggende cafeer.

Dagen, som er en del af vores månedlige Deepening hold, er åben for alle vores tidligere kursister og andre med forudgående mindfulness træning.

En forårsdag i stilhed 2023

Søndag den 21. april kl 10-17

Sted: København

Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Mød dine undervisere

Eve Bengta Lorenzen
Et livs erfaring med meditation og fortabelse, med kærlighed, med ydmygelse, med ensomhed og forbundethed, med sorg og med glæde, har kaldt mig til at være til rådighed for dig, der ønsker frisættelse og følgeskab i det eventyr, der er forbundet med at ankomme til din sande natur. Læs mere om min faglige baggrund her: https://www.mindfullife.dk/teamet-bag/eve-bengta-lorenzen
Susanne Gerlufsen
Susanne er uddannet MBSR instruktør hos Mindfullife, med 15 års erfaring. Har arbejdet i sundhedsvæsenet i 30 år med bl.a. klinisk sygepleje, psykiatri, pædagogik og uddannelse. Er desuden uddannet yogalærer og Thai Yoga massør Hendes undervisning kendetegnes ved lethed, empati og humor.

Prisen inkluderer

Te og snack i frokostpausen.

Deltagere på det månedlige Deepening deltager på stilhedsdagen til halv pris, eller inkluderet, som en del af deres abonnement.

Pris:
1275
Studerende og pensionister: 875 DKK
Tilmeld dig ->